Перше кохання

Анна Кириченко
Коли тебе я пострічала,
На все життя я покохала.
І горя я свого не знала,
Коли любов моя настала.

Коли тебе я покохала,
То ще нічого я не знала.
Тоді я покохала твої очі,
Якими милувалась серед ночі.

Любов твою я бачила в очах,
І в серце відкривавши мені шлях.
Я в казку вірила  свою,
Коли відчула любов твою.