***

Анна Кириченко
Ангелята по небу літають,
Про кохання мені повідомляють.
Любов мені ти дарував,
Кохання своє віддавав.
Любов я щиро прийняла,
І серце, тобі відкрила.
Бо тебе я полюбила,
І щастя в коханні хотіла.