Кохання прийшло

Анна Кириченко
Зірка на небі зійшла,
Кохання своє я знайшла.
Може цього не хотіла,
Але любов так звеліла.
Щоб я постраждала,
І кохання не відчувала.

Але місяць на небі зійшов,
До мене коханий прийшов.
Ніжно мене обіймав,
І так палко в уста цілував.

Може це все і не щиро,
Але в кохання я вірю.
Може цього і не треба,
Зірка нам світить із неба.
Щоб кохання до мене прийшло,
І все добре в житті щоб було.