Невiрне кохання

Анна Кириченко
Ти говорив, що любиш,
І обіцяв, що не покинеш.
А сам ти, що зробив,
Ти взяв і обдурив.

Мене більше не кохаєш,
Другу ти обіймаєш.
Іншу вже цілуєш,
А мене ти не згадаєш.

З другою ти цілуєшся,
І з нею обіймаєшся.
А може вже й кохаєшся,
А зі мною не вітаєшся.

Я ж тебе покохала,
І батьків не послухала.
З дому я втікала,
Що горе буде, я не знала.

При зустрічі опускаєш очі,
Згадуючи кохання ночі.
Але не вернеш той час,
Коли любов палала в нас.