Нам дамы редко молвят - да

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/05/02/4035

Нам дами рідко мовлять - Так


Нам дами рідко мовлять - "Так",
Не потрібно бути від слів їх у комі, -
У постелі  буде.., як завжди!,
І стоячи «рачком» і на підлозі!

Нам дами рідко мовлять - "Так",
В  мистецтві словометання розумні,
І якщо "Ні", - те точно "Так", -
У ліфті, на шафі, і на люстрі!

Нам леді рідко мовлять - "Так",
А що від них, панове,ви чекали?!, -
Щоб сами вам штани зняли,
Та ще й до ліжка проводжали?

Нам леді рідко мовлять - "Так",
Вони і досить сподиваючись, -
У душі приховують  запал вогню,
Лише у ліжку почуття розкриваючи!

Нам леді рідко мовлять - "Так",
Вони і досить сподиваючись,
Як тільки зеленню блисне..,
Відразу погоджуються не опираючись!