Cu sosirea primaverii С наступлением весны

Татьяна Постолаки
Cu sarbatoarea luminoasa,
Cu sarbatoarea senina,
Cu sarbatoarea frumoasa,
Tandra si divina!
Cu sarbatoarea blindetii,
Cu sarbatoarea iubirii,
Cu sarbatoarea feminitatii
Si a fericirii!
Mult soare si flori,
Si o viata-mplinita
Cu adevarate valori
Din suflet dorite!

   a.2008