цв те бузок!

Наталья Тимко
      Цвіте бузок

А навесні цвіте бузок,
І пахощі його дурманять,
А ноги просяться в танок.
З тобою вкупі мій коханий
    Бузок ,бузок,синій бузок
    Твій запах серце затуманив
    Бузок,бузок,синій бузок
    До тебе я спішу коханий.
Сад весь у квітах потонув,
Весна всміхнулась загадково
Чи ти коханий не забув,
Бузкові пахощі казкові?
    Не забувай,коханий мій
    Весняні пахощі бузкові
    А я згадаю погляд твій
    І твої губи малинові.
А навесні цвіте бузок,
А  навесні цвіте кохання
Ми затанцюємо танок
З тобою вкупі мій коханий!
   А коли осінь засурмить
   У жовті сурми заголосить
   Ми пригадаємо на мить
   Бузок у моїх чорних косах.
Бузок, бузок,цвіте бузок
В саду, де стрілись ми коханий,
Ми не забудемо танок
Й бузковий запах той весняний
    Бузок, бузок, цвіте бузок
Й розносить пахощі жадання
Візьміть закоханих в танок
У та ненець вічного кохання.