Зустр1ч

Наталья Тимко
Зустріч


Зустрілись очі випадково знову наші,
Через багато років, що вже пройшли
І знову серце защеміло і неначе,
Не розлучалися ніколи,любий,ми.
     Дозволь торкнутися до рук твоїх коханий
     Дозволь торкнутися до тебе,як колись
     Чому на серці заточила рана
     Чому дороги наші розійшлись?
Червоні я пригадую троянди
І погляд ніжних і закоханих очей,
Ти дарував мені кохання квіти
Й палку любов недоспаних ночей.
     Чому так сталося у нас скажи,коханий
     Чому так долі наші розійшлись,
     Ми пригадаємо з тобою сад весняний,
     І те що було так давно колись.
Ти в мої очі подивись ласкаво,ніжно
Тихенько витри в них непрошену сльозу,
Зустрілись ми з тобою вже так пізно
Вже не вернути долю нам свою.
    Червоні я пригадую троянди,
    Що дарував мені з любов’ю ти,
    Очима ти питаєш мене,любий,
    Чому кохання ми на зберегли?