26 Пазл

Творча Натура
Синіми  руками
складаю  пазли
посеред  порожньої  кімнати
все-одно  не  вистачає  простору
передоз  емоцій
нестача  думок
цілісних,  не  взаємно  протилежних
таких,  що  дають  щось  крім  сумнівів
складаю,  перебираю
розкидую,  розмітую
лягаю  на  спину  і  заспокоююсь
ходжу  і  шукаю  картинки-уламки
по  кімнаті,  по  закутках
у  собі,  в  порожнечі,
між  ефемерним  сміттям,  між  уявної  розкоші
у  вчорашньому  дні,  здираючи  плівки  з  очей
знаходжу  всі
згрібаю  до  купи
перевертаю,  приміряю,  складаю
в  котрий  раз  знайомі  шматочки
кінчаються  пазли
зачиняються  двері
переді  мною  три  безглуздих  малюнки
і  ще  більш  безглузда  одного  половинка
щось  не  так
перераховую  пазли
має  бути  один,  цільний,  правильний
а  три  з  половиною...  брак
заламую  руки
ламаю  пазли
друзки  думок  і  ті  вибухають,  стріляють,
опістотонус.  напіввтрата  свідомості.

Відкриті  штори
складаю  пазли
усі  перевернуті  картинкою  вниз
підбираю  форму  шорстких  сірих  картонок
склала  в  один.  усі.
перевертаю.  фантасмагорія  кольорів.
у  цьому  щось  є.