Коктейль

Мария Кобылинская
Ти як коктейль -  солодкий та п’янкий,

 

До себе вабиш ніжним  ароматом.

 

Хоч  пристрасний  - та трішечки гіркий;

 

Прикрашений ти карамельним златом.

 

 

 

 

Твій вишуканий смак ледь-ледь терпкий,

 

Спокусливий, чаруючий, бажаний.

 

Для багатьох – убивчий та їдкий,

 

Але для мене – просто  незрівняний.

 

 

 

Як м’ятний поцілунок – твій ковток,

 

І запах твій дарує насолоду.

 

 Букет із мармеладних пелюсток 

 

Ти змішуєш із кубиками льоду.

 

 

 

 

Шалено хочу  пити без кінця,

 

Твою неперевершену свободу.

 

 Щоб не зникала насолода ця,

 

 

І зберегла назавжди твою вроду!

 

 

 

25.01.10