Я придумаю свiт

Алена Тре
Я придумаю світ, де так легко і впевнено жити,
Де співочі птахи вільно сядуть мені на плече,
Де колосяться трави, і ходу думок не спинити,
Де безболісно й швидко людський негаразд омине.

Я придумаю світ і зберусь в далечінь непохитно,
Залишу за спиною поразок тонесенький слід.
Хоч дорога тверда - та вгорі піднебесся блакитне...
Позбираю всі мрії в долоні та й рушу на схід.

Я придумала світ - чергове райське місце гріховне -
(Заборонна дієта на мрії - так десь повелось).
Наробивши квитків, з чистим серцем віддам безкоштовно
Незнайомцям, щоб тим трохи легше на світі жилось.