червь

Саша Бога
Аз есмь червь -
Дарвин любил таких…
Сообразительны – говорил.

Аз есмь вервь
(с виду я нем и тих) –
от чрева до самых светил.

Аз есмь нерв
черной живой земли,
поедающий вашу смерть.

Аз есмь стерв
порождение. Не моли,
а подняться попробуй сметь.