Голодный взгляд голодного мужчины

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/05/01/3285

Голодний погляд голодного чоловіка...


Голодний погляд голодного чоловіка,
На оселедець під шубою, івасі,
Їм у кризу немає альтернативи!
/У якості епіграфа/



Голодний погляд голодного чоловіка,
На оселедець під шубою, пари ніг..,
Курячих, ох, як би відразу заглотить,
Пів-дюжини таких їх дуже милих!

Голодний погляд голодного чоловіка,
На оселедець під шубою, "Куразье"..,
Офіціанти носять повз..,
І котится слюна у того чоловіка вже!

Голодний погляд голодного чоловіка,
На оселедець під шубою, Олів'є в неже,
Усі жінки, такі вони егоїстки..,
Пожерти б дали спочатку.., а потім Уже..!

Ти в кризу запросила в ресторанчик..,
І спокушаєш черною ікрою,
Дозволь, спочатку  тої  ікрою насолодитися..,
Під горілочку.., а після вже, тобою!

Голодний погляд голодного чоловіка,
Ох, не можу вже.., - бо тут телятина в крові!,
Ледве не досмажений бочок..,о мій Боже!,
От, так і народжуються вампіри в житті!