Профессионально - о культуре

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/04/18/1428


Професійно - про культуру


Від заходу до зорі
Все щебечуть снігурі,
А менти  у величезніму полі
Як завжди шукають "глухари"!

Якщо ти "браток" в законі,
Усічеш тоді  для себе, -
Коли їдеш "до розбору", -
Беспредельничати не треба!

Від заходу до світанку
На "розбірках" ми братки, -
Ти поводься досить пристойно, -
Не понтуйся, шухери!

Якщо ти "братуха" "у натурі", -
Усічеш, бля, вмить для себе, -
Що коли  з "братвою" базлаешь, -
Расчехлять свій "стовбур" не треба!

І від цього легше  всім,
Даже навить і ментам, -
Це тому, що " мент-поганий"
Працювати  не любить, - як і ти сам!

А зараз він у чистім полі
Розгрібає  ті "глухари", -
І тебе паплюжить матом, -
Говорить, - "Мати їх, ети!"

Якщо так, уже й вийшло, -
"Завалив" ти там кого- чого, -
Засукай рукав ти вище,
Підітри своє кроваве дерьмо!

Адже в полях поки що немає,
Бля, "техничек" прибирати, -
Екологію цім попсуємо, -
"Глухарів" там  розкидати!

Адже в полях поки що немає,
Бля, "техничек" прибирати, -
Вбивати теж  треба ввічливо,
І не хрін у поля мерців шпурляти!

А то як той "Гринпис" раптом осерчає, -
Це вам, - не "так собі", братки.., -
Він таке нам усім улаштує, -
Всесвітній «шкандаль» влаштує тоді

І тому ти щоразу ввічливо,
Підтирай усе дерьмо за собой, -
Хоч помий ті поля  ти "Давом",
Прагнеш із "Ванюшом" їх помий!