***

Татьяна Богославец 2
Коли шампанське заіскриться
Куранти північ відіб'ють,
До тебе схочу прихилиться,
І хоча б мить отак побуть.
Хоча би мить, хоча б хвилинку.
У Новий рік з тобою йти.
Йти впевнено і без упинку,
І щастя наше зберегти.