Список покупок

Зефир Без Шоколада
Вода, фісташки, шоколад і кава.
Можливо, цукор. Перець – неодмінно.
Побільше солі. Щоб було відчутно.
Горілки пляшка. Щоб було помітно.
Блок сигарет, товстих і нежіночних.
І запальничка, щоби не «стріляти».
Пакунок хусток паперових – на майбутнє.
Велика банка з чорним чаєм клятим.
Мартіні пляшку – для найближчих подруг.
Туди ж цукерки, кілька апельсинів.
Для друга – пива, чіпсів і арахіс.
На стіл – серветок темно-темно-синіх.
Неповний список… Що могла забути?
Хіба лиш те, що ніц не продається.
Півкіла щастя, пачку поцілунків,
І усміх, що ніколи не минеться.