Вiзерунки на склi

Мария Кобылинская
На бездушному товстому склі

Крижані і дивні візерунки,

Намальовані як на живому тлі.

В них історія й закреслені стосунки.

 

Хто художник цей? Невже це ти

Підглядав в моє вузьке віконце?

Це даремно все… спіши іти,

Бо на ранок все розтопить сонце.

 

І заплачуть на моїм вікні

Всі твої живі, сумні картини.

Не рахуй без мене ночі й дні -

Бо рахую без тебЕ хвилини…

 

 

 

 

16 грудня 2009