Весна идёт Spring Is Coming

Эдель Вайс
 
       Spring is coming, spring is coming,
       Birdies, build your nest,
       Weave together straw and feather,
       Doing each your best.

       Spring is coming, spring is coming,
       Flowers are coming too,
       Pansies, lilies, daffodilies
       Now are coming through.

       Spring is coming, spring is coming,
       All around is fair,
       Shimmer and quiver on the river,
       Joy is everywhere!
               
                Edith SEGAL

               ВЕСНА ИДЁТ.

        Весна идёт! Весна спешит, -
        Грачиных гнёзд пора, -
        И птичий гомон суд вершит
        Из моего двора!

        Весна летит! Её здесь ждут!
        И сотнями цветов
        Благоухает там и тут,
        Где свой букет готов!

        Листвой уж первою везде
        Деревья шелестят!
        И солнца блики на воде
        Торжественно блестят!