я тебе ще й досi кохаю

Анеле Окнеидва
Ти не можеш сказати: « Відпускаю! »
Тому що я тебе ще й досі кохаю.
Тебе моя любов від мене віддаляє,
Але ти зрозуміти мене маєш.
Що без тебе я не хочу далі жити,
Я ладна все перетерпіти.
Лиш скажи мені, що ти прийдеш і знов
Запалає у твоїх очах любов…