На Бiлiй планетi

Вера Свистун
А на планеті Білій трави нема.
Я там була без тебе, колись, сама…
Нема роси і ранку,
А як же жить
Без кави, без світаку - скажи?
Я дуже хочу пити – нема води…
Давно живу без шкіри … Біжу! Куди?
А скільки на планеті таких як я?!
Їх душі кольорові як і моя.
І де моя стежина серед доріг?
Її намалювати забув? Не встиг?!