Якось снився мени сон

Александр Коломиец 3
Якось снився мені сон,
що навалив я купу.
Що скусали мене воші,
лізли чуть не в дупу.

Радощів небуло меж
як з ранку проснувся
і нікому про цей сон
геть не заікнувся.

Щей поїхав купив сейф,
щоб було де класти.
Вікна,двери броньові,
щоб немогли вкрасти.

Сів ще списка написав,
що треба купити,
і до яких країн
поїду відпочити.

Так забігався у мріях,
ждав коли здійсниться,
але год уже пройшов
я почав казиться.