Квiти бажання

Виктор Малороссов
Збираємо квіти бажання
В яскравий, барвистий букет.
Вплітаємо стрічку кохання
В розмову палку тет-на-тет.

Засяяли зорі над нами,
Співають пташки про любов.
Такими п"янкими ночами
Цілунки гарячі як кров.