Мов зрадив

Надежда Кошель
Мов зрадив - грім серед зими -
Сказав - душа словам - переча.
Люблю я весняні громи,
А ти тримаєшся за втечі.
А день - він не шукає дня,
А ніч - не дожидає ночі.
Здобудеш путь - тримай коня,
Та кінь коритися не хоче.