Дощ наче...

Надежда Кошель
Дощ наче буріє -
Полоще й полоще -
Вдягайте плащі
І взувайте калоші.
Взивайте до неба,
До синьої птиці,
Яка уві сні
Вам раптово присниться,
Яка принесе не надію,
А щастя:
По формі і суті,
По змісту і масті.
Прогноз,як і настрій, синоптика Гоші:
"Вдягайте плащі і взувайте калоші"