Загадка 02

Аллексий
В кого інструменти гострі, але втім приємний дотик?
Де, коли буваєм в гостях, бачимо себе напроти?
Хто відріже і закрутить, і жалю не відчуває?
Це не боляче по суті ,а єфект чудовий має
Ні, він зовсім не жорстокий, і як в нього божий дар
То потішить наше око результатом - .......