Акацii цвiтуть

Надежда Кошель
Акації цвітуть,
Духм,яно день п,яніє,
Стежки у спориші
Заплутали пісок,
Бджолиний рій,
Мов куля, даленіє,
І моститься на затишний бузок.
Дзвінкоголосий день,
Всотавши літні роси,
Розкинувся в зеніт
Проміннями тепла,
Густіє різноцвіт,
Вологу п,ють покоси
І річка,наче брівка,
Вдовж села.
Акації цвітуть,
А я іду по снігу.
Бджолиний рій думок,
Немов тепла димок:
"Здається, що поверне на відлигу.
Здається..."
І вставляю ключ в замок.