iнструктор надиктову нотатки

Надежда Кошель
Інструктор надиктовує нотатки,
Відлучено пілота від керма,
На космодромі змінено порядки -
На міжпланетній траєкторії - зима.
Не осторонь, крізь нас проходить траса -
Космічне, наче невідомий шок;
І зореліт, який не знає часу,
У часі, наче скуплення думок.
І кепсько серцю, але серце знає,
Як немічно, безкрило без доріг,
І поглядом у "завтра" зазирає -
Шукає серце в часі оберіг.