Менi наснилося

Юрий Дубинский
Мені наснилося омріяне кохання
Проникливо, натхненно, так реально!
Мені здавалося і вірилось у щастя,
В очах  твоїх глибоких бачив цілий світ,
Мені було просторо, легко, так прекрасно -
Коли з тобою поруч відчував політ!

Мені наснилося, що ти моя принцеса,
Що в серці сила, як у м`язах Геркулеса!
Мені хотілося віддати все, що маю,
А ні, то хоч думками хай тепло іде;
Душею прагнув і бажав, тобою марив,
Я знав, що дар такий не віднайти ніде.

Мені наснилося, що ти казкова фея,
Що ти для мене, як Герману Доротея!
Мені вбачалося усміхнене майбутнє
І втома від захопливих ночей,
Мені вже чулася мелодія на лютні
У білій шиї та у лініях плечей.

Мені наснилося омріяне кохання,
Проникливо, натхненно, так реально!
Мені здавалося і вірилось у диво:
Наївно, щиро, радісно, бурхливо,
Що буде в нас з тобою добре все, красиво,
Що врешті решт почую слово "милий"...

Мені наснилося, що снилося мені,
Що то був тільки сон...
Мені наснилося ?...

04.03.10