дуже хочу

Александр Мельничук
Ти маленька моя чарівниця - 
Милий ангел у тілі дівчИни.
Джерело сил життєвих, криниця...
Ти - одна, з усієї країни,
Мене й серце моє полонила!
Я ж, у відповідь, тільки бажаю,
Щоб й у мене з'явилися крила,
Хоча я давно мабуть літаю!
Особливо коли дивлюсь в очі
І на посмішку твОю яскраву!
Кожну мить я тебе дуже хочу

               
               
Запросити до себе на каву!