Соседка клавдия - 3

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/12/24/2400


Сусідка Клавдія - 3


Сусідка Клавдія портвейн мені купувала,
Вона вибачила всі гріхи мої,
Ночами мене біля під'їзду чекала.., -
Адже так хотілося їй моєї любові!

Сусідка Клавдія портвейн мені купувала,
Вона вибачила всі мої гріхи,
Можливо.., що один ще "до тої купи", -
В  пику мені кислотою не хлюпни..!

Сусідка Клавдія портвейн мені купувала,
Не пив його я.., - Клавдія, вибач мені!,
Твоє хоч ім'я із Цезарем є схоже, -
Але не присвячував тобі сонети й вірші!

Сусідка Клавдія портвейн мені купувала,
Сусідка Клавдія влюбилася в мене сповна,
Недавно вона чоловіка схоронила,
Їй хочеться мужицького тепла!, - а ще "бобла"?

Сусідка Клавдія портвейн мені купувала,
Сусідка Клавдія влюбилася в мене сповна,
Але, тільки, усі "за" і усі "проти" зваживши,
Розв'язав я, - ні!, ужо краще б.., - в'язниця та!

Сусідка Клавдія, її халатик "міні",
"Змія", - "наколка" прямо у плеча,
Ну, до чого, ті дівчиська "докотилися".., -
Я визиваю психиатора лікаря!

Сусідка Клавдія, її халатик "міні",
"Love me!", - просили її лядские ока в мене,
Ну, до чого ж, тії дівчиська "докотилися".., -
"Прагнуть" хоч і на сходовому проході  уже!

Прийдется мабуть завести собі "охорону",
У розплідник з'їжджу.., - буде сенбернар,
І попрошу я гончу ще в підмогу,
Хоча б і сам ту Клавку покусав!

Прийдется мабуть завести собі "охорону",
У розплідник з'їжджу, - буде сенбернар,
Уже, залицяйся на його "невинність",
А то, мене ти точно доведеш до нар!

Сусідка Клавдія портвейн мені купувала,
Сусідка Клавдія чекала мою любов,
Але, чую, тільки сексом не обойдется..,
Я в цій справі носом чую кров!

Сусідка Клавдія портвейн мені купувала,
Сусідка Клавдія "прагла" так мене сповна!,
Але ж, краще, буду жити я з дикої кішкою,
Вже, краще, бля, цугундер і в'язниця та!

Сусідка Клавдія портвейн мені купувала,
Сусідка Клавдія влюбилася в мене сповна,
І, якщо і сенбернар мені не допоможе,
Те, точно, купую тоді ведмедя я!