Лишь двоим

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/03/07/1576


Лише двом


Я вам скажу по правді, люди,
Краще її навряд чи хто буде, -
Якщо таке й може приключитися.., -
Як мені з моєї  милої  порозумітися?

Я вам скажу по правді, люди, -
Що для мене іншої  вже ніколи не буде, -
А якщо таке вже раптом і трапиться.., -
Кошмарним сном мир у ту мить поглинеться!

Я вам скажу по правді, люди, -
Любов, - не є судак на блюді.., -
Не подається вона до обіду, -
І неможливі в ній дії розповсюджені.!

Я вам скажу по правді, люди, -
Не холодец вона в посуді, -
Любов усі  витримає наклепи, -
Про це і є мої куплети!

Я вам скажу по правді, чесно, -
Улюбленої думка мені лестна, -
Не подається вона до обіду.., -
Як  у вазочках ікра до фуршету!

Я вам скажу по правді, люди, -
Іншої  і не було й не буде.., -
Я то по правді кажу вам, і чесно, -
Воно  двом нам лише їнтересно!

Я вам скажу, - як ви того прагнете, -
Нехай навіть скоса подивитеся на мене.., -
Але, буде лише нам двом відомо..,
Таємних побачень із нею місце.

І лише двом вирішувати, - що буде, -
За це чи навряд хто нас засудить, -
І лише двом нам напиватися,
Щоб у любові своєї зізнатися!

І лише двом вирішувати, - що буде, -
На перехресті  наших доль,
І лише тобі однієї зізнаюся, -
Що нашим коханням я напиваюся!

Нам невідомо те, - що буде.., -
Може бути час любов остудить, -
Але, за неї - не будемо вибачатися.., -
Хоч у цьому важко мені зізнаватися!