Пропитаешь...

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/10/05/972


Просочиш...



Просочиш отрутою - кров,
І густим вином, - мої вуста,
Папиросою з марихуаною
Затуманиться моя збентежена душа!

А праг я більше бачити,
Легенями  Любов вдихати.., -
Залишається лише.., - у туалеті
Мерзенним брудом блювати!

І блевотой, - не зі шлунка,
А з душі мене нудить,
Хто любив, - таке от свинство, -
По оплошності!, - вибачить...

І із блевотой не зі шлунка, -
А йде воно від душі,
Частина великого до тебе почуття,
З терпким димом анаші!

Не домішуй ти , - не треба,
Мій "порочний" організм,
У пост-любовне те похмілля,
В  екс-любовний песимізм!

Не такий.., - "не пальцем роблений"!,
"А як треба" - мамою з батьком,
У відносинах з тобою
Не був отродясь негідником!

Не такий, - "не пальцем роблений"!,
"Роблений" мамою з батьком,
Ти - загубила мої почуття!,
"Добиваю" їх лише.., - винцем!

От цигарка дотліває.., -
Усе.., - кінчаю я писати!,
І хоча й було мені  важко.., -
Винуватий лише сам я, - ети його мати!

Проблююсь, - не це важливо..,
Дуже страшно мені довідатися, -
Що Любити я розучився,
Що случилася ця напасть!