Ёжик и пастила

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/10/06/1292

Їжачок і пастила


Даний добуток не рекомендується до прочитання дітьми й охоронцями моральності!

За мотивами киношлягера "Їжачок у тумані" і Інтернет- проекту "Ведмідь".
При написанні добутку жоден їжачок, і жоден ведмідь не постраждав, включаючи сумчастих- їжаків Австралії й Гризли Аляски.




Я - не пастила, а ти - не їжачок,
Щоб мене на голки наколувати..,
І до того ж пару славних ніжок,
У їжака ти спробуй відшукати?!

Я - не пастила, а ти - не їжачок,
Щоб мене на спину наколоти..,
Можеш тільки дуже боляче ранити,
Обпалюючи засмикану плоть!

Кровоточить уся й истончилась.., -
Не про "крайню плоть" я говорю!, -
Що ви охрініли отут  конкретно?!, -
Я все ж -таки  пристойності  шаную!

А інша плоть жива, - те зветься серцем ,
І згоряє від Любові до тебе!,
Ну скоріше, вже,ти  там у тумані,
Їжачок доплітайся  до мене!

Може ти грибочков там обжерся?,
Галюційний "хитрий" мухомор?,
Якщо ти знайшов, - то поделися, -
Я не здам, - адже ж не прокурор!

Може ти грибочков там обжерся?,
Галюційний  "хитрий" мухомор взяв тебе як я?!, -
Їжачок, я зовсім отут обкінчався,
І "стоїть" брансбойтом  мій "прилад" сторчака!

Ну давай, "рятуй" його скоріше,
А то ще поруч тут ведмідь водить хороводи
Прагне і він, паскудник клишаногий,
На "любов без правил" подивитися й пійти!

А коли побачить, - те очі його вилізуть,
З похмільних очниць тих червоних, -
Усі побачить пози із "Камасутри"
З перших сторінок й до останніх!

Їжачок!, - пастила вже розтопилася!,
І не буду я тобі нарікати, -
Якщо ти запропонуєш акуратно,
Ну того.., - сам знаєш, не прагну про це волувати!


P.S.
Ти вибач, мій їжачок, - дорогенька,
Що трошечки пішло зарифмував,
Я праг, щоб тільки ти точно знала,
Як  сильно я без тебе нудьгував!