Мысли

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/04/28/3819


Думки


Думки в голові моєї сумбурні,
Я сплітаю їх в обривки фраз, -
Усе,  про що з тобою не домовили,
Я прагну тобі сказати зараз...

Не можу я, однозначно,
Не прив'язаним бути до тебе душой,
Як до весни, як на небі до сонця,
Птахам, хмарам, воді тієї живої! 

Хіба це хто у мене відніме..?,
Тільки, із серцем разом із груди!,
За моє визнання.., таке банальне,
За нього, улюблена, вибач ти мені!

Мені б хотілося обережніше..,
Думки свої в суе викладати,
Але, вибач.., - поки не навчився,
Серцю, Богу і собі брехати!

Тільки куля таке почуття зупинить,
Тільки ти.., коли від мене підеш,
Лише словами й без пістолета,
"Кулю" виллєш, у серце застромиш ніж!