Раса сильних

Александр Васильевич Бойко
Це було схоже на біль.
Ти тремтіла,
Я майже повірив у щастя.
І сонця не було,
І нІчого в цьому світі боятись.

Не бійся -
Я для цього створений
І спотвореним світом
Поведу свою тінь,
Уявлю себе лицарем,
Від тебе ні на крок,
Бо кров на мечі -
Щастя і божевілля.
Любити і ридати...


2003