Нейтральний перон...

Надежда Кошель
Нейтральний перон відлітав,
Мов шматки від гранати,
І сутність змінилась:
Де вчинки хороші, де злі?
Дививсь запитально -
Так можна людину злякати!
Як відповідь знати?
Перон відлітав  взагалі...