Поздравление с 8 марта

Сергей Козырь
Красива дівчина Анюта!
Вітаю зі святом тебе.
Бажаю кохання до гроба.

Хай щастя на килах своїх, кохання тобі принесе.
І хай по життю тебе зірка таланту веде.
Ще хочу я побажати здоровья тобі дофіга.

Від людей відчувати лиш добра.
Зі святом я тебе вітаю, і бабосів я бажаю