Любовь - игла

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/12/28/1627

Любов - голка


Ти - "крута",ти - "клевая" дівчисько,
І нічим тебе  вже не здивуєш,
"Тусишь" ти по Ниццам, ДА Нью-йоркам,
У шинках з подругами "танцюєш"!

Ти - "крута", ти -"клевая" дівчисько,
І нічим тебе вже не здивуєш,
Мужиків "за списком" шлеш ти "на х- й",
І при цьому дерзостно шуткуєш!

Заливаєш лихо своє горілкою,
Ти шампанським, віскі й вином,
І ковтаєш тонну " алька-зельцер",
Зранку та жалкуючи по тому!

Не залити..!, - ти навіть не намагайся,
Серце, на якому  так "налягло", -
Не допоможе терпка тут текіла,
Роми, або біле й червоне вино!

Серце те, горить, надсадно ниє,
Глибоко  скабка в плоть його ввійшла,
Распрощалася ти на століття з Любов'ю..,
Тільки все ти втратила…, - й більше не знайшла!

Не шукай, - не витрачай впусту ти часу,
"Пропалюй" всіх харизмою своєї,
І терпи тепер глузливі погляди,
Тих.., - кого вважала друзями з їх вірою!

І знайдеш, - випадково, мимолетно,
Десь, може, у вуличній юрбі,
Людину.., ту, яка раптом стане,
Близької  і рідної однієї тобі!

То забудеш клуби й ресторани,
І "галдежь" тусовки - золотої,
Ми в любові, усі люди, - наркомани,
Нам Любов стає голкою стальної!

І знайдеш, - випадково, мимолетно,
Десь, може, у вуличній юрбі.., -
Дуже мені б хотілося виявитися,
Саме тім хлопцем.., що сподобався тобі!