Времена года

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/02/08/2320


Пори року


Осінь, - час для суму,
Зима, - час холодів,
Літо.., - мені ти підказала,
Для Любові й для квітів!

Осінь, - час для розлуки,
Зима, - холоднечі й снігів,
Весна, - літа ожиданье..,
Ну, а Літо, - є Кохання!

Є закон у нас у Природі,
І я його не скасую, -
Щоб замісце зими, - да літо,
Ну, а восени похмурої, - весну!

Є закон у нас у Природі, -
Лету вічному не бути!,
Але.., Любов і Бог - всесильні!,
Може їх нам попросити?

Є закон у нас у Природі, -
Лету вічному не бути..?!,
Але, інший я теж знаю.., -
Усе можливо, - коли Любити!