***

Александр Васильевич Бойко
Електрички, трамваї, оргії...
Світ чужий не порадує - може,
І тебе хтось отак виціловує, -
Все чуже, та до відчаю схоже.

А колеса вистукують чемно,
Мов убивці до хати просяться...
Вкотре я поспішаю даремно -
Хто чекав, той чекати не втомиться.



2003