Притуляюсь чолом укр. язык

Светлана Добрянская
Притуляюсь чолом до холодного скла.
Притуляюсь чолом до кінця свого світу…
А за ним – тане лід.
А за ним – на долівці весна,
Розмовляє з листочками і первоцвітом.
Я сьогодні не буду сміятись – сьогодні сумна.
Маю келих в руках і сп’яніла від трунку.
Маю долю в руках –  та не хочу допити до дна.
Хочу кожен ковток замінить поцілунком.

Тетис - 2008