Непереможнi

Александр Васильевич Бойко
                Друзям

Нам не дійти до фіналу -
Вирішального бою не буде.
І ворогів нам замало,
Бо ми вже не люди - надлюди.
Нам не потрібна на зброя,
Ні переможні фанфари;
Смерч ведемо за собою,
Нам не придумано кару.
Нас не пітьма - зовсім мало,
Але ми не хтось, а надлюди,
І тільки ми у фіналі,
Інших нема і не буде.



2004