Вiдлiтаеш ти, моя кохана пташко...

Василий Никонюк -Партия Регионов
І відлітаєш ти, моя кохана пташко,
Білет в руках, і сльози на очах.
А губи шепчуть, шепчуть, що кохаєш,
Життя стає далеким від тебе.

Покличе голос твій,покличуть твої очі,
І за тобою всюди я піду,
Не знаю я, що там знайду з тобою,
Для мене ти, моє, моє життя.

Не можу тебе,я від себе відпустити,
Кажу "пробач", і вибач ти мені.
Як буде тяжко,як без тебе жити?
Летиш додому серденько моє.

Покличе голос твій,покличуть твої очі,
І за тобою всюди я піду,
Не знаю я, що там знайду з тобою,
Для мене ти, моє, моє життя.

Твоє тепло:руки і твого тіла.
І поцілунок , як нектар, нектар життя.
Ми приросли і стали одним цілим,
А розірвавшись буде боляче для нас.

Покличе голос твій, покличуть твої очі,
І за тобою всюди я піду,
Не знаю я, що там знайду з тобою,
Для мене ти, моє, моє життя.