ЗОНА. РУ

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/09/06/1652

Зона. ру


У зоні дуже багато цікавого, -
Свій там "Інтернет", своє кіно.., -
Буде там тобі.., - проміж лопаток,
У бік застромлять заточку, аль "перо"!

Зона.ру, - вона не для гламурних,
Зона для конкретних  пацанів, -
І вивчають там життя закони,
З перших до останніх, до дзвінків!

Зона.ру, - там багато дуже пісень,
Що виходять із брендом  "шансон",
І зовсім не в стилі Паваротті, або…,
Алли Пугачової, - я в тому переконан!

Зона.ру, - вона не є курорти, -
Не  "замутити" тут тобі роман!,
Скрутиш під сосною "козячу ніжку", -
Забувши про "Парламент" і кальян!

Позабудеш різкий, терпкий запах,
Чуйской і афганської анаші,
І попити пивця в найближчому бару
Ти в "відсиджуванні" тутешньому не спіши!

Зона.ру, - я той, що це сказав,
І повідав правду я про неї,
Немає там "блондинок у шоколаді",
Передач, посилок та листів від неї!

Зона.ру, - є сайт, не продається,
Можеш, братуха, і ти туди зайти.., -
Якщо не сподобається щось там.., -
Ну, не "шоколадка"!, - вибач ти мені!

Сайт "слабали" для братви конкретно, -
Якщо ти "конкретний" є "браток",
В Ивделях "мотав" хоча б ти "ходку", -
В "Льюсі", графському "призон`ї" – мій був "строк"!

Не борошняна патока, - того не сховаеш,
І навіть не "халва", - ну вибач ти мені!, -
Є лише на вікнах міцні залізні ґрати,
На дверях віконце та міцні замки!

Зона.ру, - "поняття" тут кристальні, -
Будеш або людиною, або неначе шакал,
Це вже тобі як доля випаде й поведется.., -
Для того вірш цей я в стражданнях написав!