Весна прийшла

Лидия Филимонова
Дзвенить струмок весняний
Розквітла сон-трава
Земля від сплячки ожива
Так ніби дівка молода,
Стелиться барвінком поле
Веселка  воду п"є з Дніпра
Дерева в листя одяга
Весна взяла свої права,
Лунає  спів пташиний
Сонцем наповнена душа
Тихенько вітер повіва
Серце сміється ,весна прийшла!