Резонанс души

Олег Григорович
        Резонанс душі

Бувають дні – сумуєш весь в печалі
В моїм краю лихих минулих літ.
І тягне, ось тоді, в невІдомії далі
Поїхати побачить інший Світ.

Там диво все… І все таке чудове:
І пиво, і манери, і асфальт.
Але проходять дні, і хочеться додому
Скоріше повернутися назад.

Чому? Все ж є… А чогось не хватає.
«Чого тобі?» –  дивуюсь я і всі.
А серце в відповідь – «Нема тії  печалі,
Тих хвилювань, що в резонанс душі».