О наших любимых и друзьях!

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/04/24/6817


ПРО нашіх  улюблених і  друзів!


Хто другові в допомозі відмовить,
Той хіба може другом бути?, -
У Любові не треба.., принижуватися!,
У друга - допомоги просити!

Той друг, хто у важку хвилину,
Підставить близькому плече,
Повір.., - такий вчинок  із гідних!,
І, тільки так!, і бути повинне!

Коли зрадить тебе подруга,
Коли обдурить тебе друг, -
Вибач ти їх.., без тіні прикрості,
Хоча  проклясти  прагнеш сук!

Коли зрадить і відвернеться,
Відмовить у допомозі тобі..,
Хай бог помагає!, - так говориться,
Завгодно, виходить, так Долі твоєї!

Але, все ж -таки вірю, що не цим,
З тобою живи ми поки..,
Я вірю в те, що є непродажне,
Любов і Дружба.., та почуття високи!

Але, все ж -таки вірю, так ведеться,
З тобою ми поки живемо,
Ти приручила.., я - у відповіді!,
І за друга.., навіть.., - твого!



Наш Проект "Любов до чорного" www.vikki-kelly.tv росте й розширюється, у нього з'являється
багато шанувальників і однодумців, і звичайно, нових друзів! Один з таких друзів, вірніше
сказати, - подружка, на знімку. Чарівна собачка породи чихуахуа була приобре-
тена нами за 40 тисяч повноцінних кризових російських рублів! Але, хіба можливо виміряти
дружбу, щирість і відданість яким-небудь грошовим еквівалентом?! Звичайно, - НІ!
І ми раді представити Вам нашого нового друга по імені - Сашко! У проспекті до нього так і
говорилося, - "Скромна, чарівна.., але дуже кмітлива собачка!" Сподіваємося..,
ні, - переконані, що Сашко стане повноправним учасником нашого творчого тандема, і
він ще більше зміцниться!

Соведущий і керуючий Проекту "Любов до чорного" Викки аль Честер