Я квiтка...

Татьяна Камышева
Умивалась  у травах  росами,
Виглядаючи з трав скошених
Малювала ногами босими
Спалах світла на чорному склі,

Загубивши краплини спокою
У надіях,слізьми зрошених,
Зустрічала простоволосою
Білу квітку на чорній землі…