Вже паморозь...

Надежда Кошель
Вже паморозь.
Звикається природа
З північними вітрами і негодою,
А хризантеми - пізні квіти осені -
Тривають довго в непокорі змов
Снігів і вітру, півночі і сходу,
Ще ждуть тепла...
Дивлюсь: "Як мало треба
Мені, людині, - раю хризантем".