Многоточие...

Александра Рыжевская
                "Ты пакліч мяне. Пазаві."
Нам з табою не дайсці да коскі.
А замест шматкроп'я - усе прагалы.
Разлетаются сквозь темы отголоски,
Оставляющие в памяти Шагала.

Непрытомныя віхры ўпляліся ў косы.
Нечакана. Звонка. Некахана.
Так же больно, как глухие слёзы,
Провода, что ветром оборвало.

Хутка адлятаюць злыя думкі ,
Застаецца пустата нямая.
Я уже оторвана от звука,
Нет земли под верными ногами.

Не заві мяне. Не слухаю гадзіны.
Хай закружыцца за нас смяшлівы вецер.
Разлетелось, на осколочки разбилось
То, за что ты был один в ответе.